Samen bedenken en beleven

Ik werk graag samen en deel ervaringen en kennis met anderen.

Hieronder vind je suggesties om jouw leven af te ronden en je uitvaart vorm te geven. Of om jouw dierbare te herdenken. Om grip op je leven terug te krijgen. Je kunt via mij of rechtstreeks contact leggen. 

Neem mee wat je kunt gebruiken

Heb je tips om mijn schatkist met ideeën te vullen en hier te delen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

 

Logo Bloemen en meer

Bloemen en meer

Ellen Liefting maakt graag een rouwboeket, dat past bij degene die je moet missen. Of jij maakt het samen met haar. Ook kunnen jullie samen een rouwkaart ontwerpen.  

Logo Thuis of bij de Swaen

Thuis of bij de Swaen

Tijdens de uitvaartweek kunnen we jouw dierbare thuis opbaren of in een afscheidscentrum. Wat voor jullie goed voelt. Een voorbeeld van een afscheidscentrum is de Swaen

Logo Laatste avondmaal

Laatste avondmaal

Els Rosenmöller wil samen met mensen die ernstig ziek zijn een laatste avondmaal verzorgen. Een maaltijd voor dierbaren om op verhaal te komen, het leven omarmen met alles wat er is. Een verrijking.

Logo Orde en structuur

Orde en structuur

Bij een ingrijpende levensgebeurtenis, zoals een overlijden kan Henriette Moes helpen om weer grip, ruimte en overzicht te krijgen. Praktisch en daardoor ook in je hoofd.                                                                                                                                               

Logo Kunst als herinnering

Kunst als herinnering

Veronique Asselman maakt bijvoorbeeld een schilderij met herinneringen; een stukje kleding, een knuffelbeer, een beetje as. Samen met haar bepaal jij hoe ...

Logo Muziek van Mark

Muziek van Mark

Mark Kirkenier speelt vol emotie, vanuit zijn hart. Live muziek kan veel bijdragen tijdens het afscheid nemen. Met zijn manier van spelen ontstaat er een sfeer waarin ieder zijn eigen gedachten kan laten gaan.

Logo BuroTROOST

BuroTROOST

'Wegens Omstandigheden Geopend': Dorine Dokter begeleidt iedereen, en specifiek kinderen, jongeren en mensen met een verstandelijke beperking bij rouw en verliesverwerking.

Logo Levensverhaal

Levensverhaal

Anita van Prooijen helpt jou bij het beschrijven van je levensverhaal. Ook zet ze de herinneringen aan jouw geliefde en jullie verleden samen op papier. Jij vertelt en zij vraagt dóór. Tot er een mooi verhaal te lezen is, jullie verhaal.

Logo Hemelbed

Hemelbed

De meesten van ons beginnen het leven in een bed(-je), slapen ons hele verdere leven in een bed en bij het laatste afscheid is een bed eigenlijk logisch. Hemel-Bed is een zacht bed met een toegankelijke vorm en de mooiste materialen.